Osman Gazi Ortaokulu

Vizyon: Öğrenen birey, öğrenen ve üreten organizasyon anlayışı ile gezi, gözlem, inceleme ve bilimsel araştırma yaparken her türlü teknolojiden yararlanan globalleşen ve önemli olayların yaşandığı dünyadaki gelişmeleri takip eden öğrencilere sahip olmak.

Misyon: Öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili,becerili,kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://palandokenosmangazi.meb.k12.tr

Adres - Yunus Emre Mahallesi Şehit Eşref Bitlis Bulvarı Osman Gazi Ortaokulu Palandöken / ERZURUM / 25070

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Erzurum merkez Palandöken Belediyesi sınırları içinde olup, şehir merkezine 1 km uzaklıktadır.Çevrede ve Kayakyolu bölgesinde kiralık konut bulmak mümkündür.

Ulaşım Okulumuza ulaşım problemi yoktur. Her 5-10 dakikada bir minibüs ve otobüsler okulumuza 100 metre mesafeden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Erzurum merkez Palandöken Belediyesi sınırları içinde olup, şehir merkezine 1 km uzaklıktadır.